Bil 3.jpg

Sælger til Wise Home — Sjælland og Fyn

Vi søger en sælger mere til teamet i Wise Home. Vi digitaliserer og automatiserer arbejdsgange, så det bliver nemmere at være lejer, ejerforening, administrator og udlejer.

Hvem gider bøvlet, når arbejdet kan automatiseres?

Vi har gjort det nemt at lave vand- og varmeregnskaber. Et enkelt tryk på en knap erstatter alt det man før gjorde manuelt. Med et enkelt klik er regnskabet er ude hos beboerne.

Det synes vi er så fantastisk, at endnu flere skal have glæde af det. Derfor søger vi en sælger, der kan få nye kunder med ombord på Fyn og Sjælland.

Er det dig, som begejstret kan dele vores budskab med nye, potentielle kunder?

Er det dig, der vil være med til at vækste og udvikle?

Er det dig, der har lyst til at droppe bøvlet og gøre det nemt?

Du vil blive en del af en virksomhed, som har base i Ry. Vi sidder en håndfuld i et baglokale og arbejder på at gøre hverdagen nemmere for vores kunder, og har lige så mange ude i marken for at installere målere og for at sælge nye løsninger. Vi håber du vil hjælpe med det sidste.

Dit distrikt bliver Fyn og Sjælland, og der er god mulighed for at avancere i forbindelse med vores vækst. 

Forventet opstart er 1. august 2019. Løn og provision efter kvalifikationer. Der er mulighed for kontorplads i Taastrup, mens kundebesøg foregår i egen bil — både opdyrkning af nye kunder og servicering af eksisterende.

Den rigtige kandidat

Du har måske erfaring med salg af lignende produkter og trives godt i rollen med opsøgende salg og er drevet af at skabe resultater. Du er handlingsorienteret og proaktiv og trives med en hverdag, hvor ikke to dage er ens. Du har fingeren på pulsen, når det kommer til digitale løsninger, byggerier, netværk og øvrige mulige salgskanaler. Og så er du hverken bange for at sige din mening eller fejre succeserne. Men vigtigst af alt, så skal du have drive og lyst til at være med i en virksomhed med fart på.

Send din ansøgning med CV til CEO Per Holst på per@wisehome.dk eller fang ham på tlf. 20 69 35 01.

Du kan læse mere om Wise Homes løsninger her på wisehome.dk.