Wise Home ejendom og system

Wise Home lancerer fuldautomatiske fordelingsregnskaber

Nu bliver det nemmere, hurtigere og billigere at få lavet fordelingsregnskaber for vand- og varmeforbrug i udlejningsejendomme, boligforeninger og ejerforeninger i hele landet.

Wise Home lancerer nu fuldautomatiske fordelingsregnskaber, hvor alle forbrugsmålinger indsamles elektronisk via moderne, driftsikre målere som automatisk sender data over en sikker forbindelse til en central server hos Wise Home. Her kobles målingerne med forbrugsopgørelser indsamlet automatisk fra forsyningsværkerne og med information om aconto-indbetalinger indsamlet automatisk fra udlejers administrationssystem.

Ved et tryk på en knap udarbejdes korrekte og let forståelige forbrugsopgørelser til hver enkelt lejer samt en samlet oversigt til udlejer. Alt dette sendes elektronisk til godkendelse hos udlejer, som herefter med et enkelt tryk på en knap beder Wise Home udsende opgørelserne til alle lejere via email, og nemt bevarer overblikket over at alle lejere modtager opgørelsen. Nemt, hurtigt og billigt.

"Den her løsning har stort potentiale for at automatisere manuelle arbejdsgange, sikre mere korrekte opgørelser og helt at skåne både udlejere og lejere for at koordinere besøg i ejendommen for at aflæse målere, da alting foregår trådløst og automatisk" siger Per Holst, direktør i Wise Home.

"Fordi vi aflæser forbrugsmålingere på timebasis kan vi ydermere give beboerne løbende indsigt i deres forbrug og forventede udgifter, hvilket giver dem mulighed for både at spare energi og penge og undgå ubehagelige overraskelser. Og skulle der mod forventning opstå en fejl på en måler, opdager vi det straks og kan tage affære, hvilket sikrer korrekte forbrugsopgørelser og hindrer konflikter mellem udlejer og lejere".

Og fuldautomatiske fordelingsregnskaber er kun en lille del af hvad Wise Home kan tilbyde. Systemet kan udbygges med blandt andet fugt- og temperaturmålere, som kan informere beboerne om hvornår og hvor meget de bør lufte ud, hvilket sikrer bedre indeklima og sundere bygninger. Og den trådløse gateway, som Wise Home installerer i ejendommen, kan også bruges til at administrere betaling og forbrug af det fælles vaskeri, blandt meget andet.

"Vi har mange spændende planer for at udbygge Wise Home systemet med nye muligheder som giver udlejere og administratorer et konstant opdateret overblik over deres ejendommes tilstand. Og allerede med de fuldautomatiske fordelingsregnskaber giver vi adgang til konstant opdaterede forbrugsmålinger og kan tilbyde vores kunder en besparelse på 30-60% af de samlede udgifter til fordelingsregnskaber," slutter Per Holst.

Læs mere om fuldautomatiske fordelingsregnskaber og kontakt Wise Home i dag på (+45) 2069 3501 eller info@wisehome.dk for at høre mere.