ejendomsmessen_2018_banner.jpg

Mød Wise Home på Ejendomsmessen 2018

Wise Home er naturligvis til stede på Ejendomsmessen, som foregår onsdag d. 25. og torsdag d. 26. april i Bella Center.

På messen glæder vi os til at præsentere de spændende muligheder i fuldautomatiske fordelingsregnskaber, som gør forbrugsafregning af vand og varme både nemmere, hurtigere og billigere for administratorerer og udlejere, samtidig med at lejerne får løbende indsigt i deres forbrug og forventede udgifter.

Vi ser også frem til at præsentere løsninger til at sikre bedre indeklima og sundere bygninger gennem automatisk, løbende overvågning af ventilationsbehovet i en lejlighed. Det sikrer vi via fugt- og temperaturmålere med trådløs dataoverførsel, hvorfra vi udregner fugttilskuddet i lejligheden baseret på indendørs og udendørs temperatur og relativ luftfugtighed. Lejer kan løbende følge med i sin lejligheds tilstand og automatisk få notifikation om manglende ventilation, og udlejer sikres derigennem en sundere bygning.

Vi har taget en stor knap med på messen, som en forsmag på hvor nemt alting bliver når man bare skal trykke på en knap for at få udarbejdet og udsendt fordelingsregnskaber. Hvis du vil se hvad der sker når man trykker på den, så kig forbi stand B:34 på Ejendomsmessen (lige ved siden af drone-området) — få din gratis billet her.

 

Wise Home knappen